Om oss

Bil med henger

Vil du vite mer om bedriften?

Om Trøndelag Flytteservice

Trøndelag flytteservice har base i Trondheim. Vi har biler i alle størrelser for og betjene våre kunder. Våre ansatte er alle opplært til og ta vare på kundens eiendeler som om det skulle være deres egne.
 
Vi er ditt naturlige valg av flyttebyrå enten du skal flytte lokalt eller nasjonalt. Vi hjelper deg med alt i forbindelse med flyttingen, og utfører oppdrag både for private og bedrifter. Ingen oppdrag er for store og ingen oppdrag er for små.
 
Har du behov for hjelp til flytting/transport på ettermiddag/kveld (til 23.00) utfører vi dette uten ekstra påslag på prisen I januar 2013 ble vi en del av Expressus budservice i Trondheim. Dette innebærer at vi i dag disponerer over 20 biler i alle størrelser.
 
Vi har som mål at vi alltid skal kunne gi våre kunder topp service og konkurransedyktige priser. Formidler rimelige flytteforsikringer til våre kunder gjennom vår avtale med IF assuranse. Har ellers alle nødvendige forsikringer i orden.

Lurer du på hva kundene sier om oss?

Våre referanser

Referansene er hentet fra mittanbud.no

Vi hjelper deg med det du har behov for!

Ønsker du å sende inn en forespørsel til oss?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.